2011 m. birželio 25 d., šeštadienis

Vyšnių pyragas

Mums reikės:

180 g sviesto
170 g cukraus
4 kiaušinių
200 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
1litras vyšnių be kauliukų (žiema galima naudoti šaldytas)

Gaminame:
Sviestą su cukrumi plaktuvu išsukame iki baltumo, sukant imušame po vieną kiaušinį, po to supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį. Kai masė taps vienalytė, paskirstome ją kepimo skardoje. Nepagailėkite vyšnių - kuo daugiau, tuo skaniau. Pyraga kepame apie 30 - 45 minutes, 180 laipsnių temperatūros orkaiteje. Šiek tiek atvėsusį apibarstome cukraus pudra. Galima valgyti ir su ledais.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą