2012 m. kovo 14 d., trečiadienis

Filmavimas ir KV žaidimų vakaras:)

Žygis :)

Rytas. Jis prasidėjo nekasdieniškai. Labai anksti zvimbtelėjo žadintuvas, kuris pažadino 6:00, bet išsiridenau iš lovytės apie 6:30 ir nutypenau į dušą. Barakas įtartinai tylus, negi visi miega? Grįžus po dušo bandžiau prižadinti Agnytę, bet kur tau, ji juk nori miego ir sakė ateis tik vėliau į paskaitas, na gerai. Pavalgiau, pasidažiau, apsirengiau ir lėkiau į autobusą 7:52, niekad dar taip anksti neesu niekur važiavus. Visad rytais važiavimas migdo, bet šįryt jaučiuosi žvali! 8:30 susitinkam su Gintaryte, bandėm sulaukti mano dėstytojo, kad atsižymėt ir bėgti filmuotis su Žygiu reklaminiam  Lietuvos balso finalinių kovų klipukui. Dėstytojo nesulaukėm, nes nenorėjom vėluot. 9 val susitikom su Žygiu, pačiu fainiausiu Lietuvos balso reporteriu! Mūsų susirinko nedaug, vos 5 žmogeliukai. Papasakojo jis savo idėją, kuri gimė tik vakar vakare. Susitikom su operatoriumi, ieškojom vietos kur būtų patogu filmuoti. Filmavimas prasidėjo, kai mes sėdėjom ant suoliuko, kalbėjomės, o Žygis kažką šnekėjo apie bilietus, mes pastebėję jį turėjom šaukti "Griebkit jį!" , "Atimkim bilietus!" ir pan. Oi buvo smagu. Poto turėjom gaudyt jį įvairiose senamiesčio gatvelėse. Visi smagiai pasibuvom, prisilakstėm tiek, kad man net kojas skauda dabar. :DDD O Žygis tai labai mielas ir linksmas žmogutis, tikiuosi dar teks susitikti ir pabendrauti!:) O projektas Lietuvos balsas tikrai įspūdingas, tikiuosi pavyks ir man apsilankyti finaliniuose koncertuose, juolab, kai ten pasirodys užsienio atlikėjai, įdomu kokie ?:)) Žinoma, vis dar širdutėj pikta, kad mokytojai nepasirinko Valdo, nes jis tikrai tikrai buvo vertesnis už kai kuriuos, bet yra kaip yra.





Po filmavimo su Gintare, kadangi man buvo dar daug laiko iki matematikos paskaitos, vaikščiojom po parduotuves, mėgavomės saule ir gėrėm ledų kokteilius. YummY. Atsedėjus matematiką, o žinot, man labai patinka ją spręst, keliavau "namučio". Pavalgiau, pasidariau šiokius tokius darbukus ir vėl išlėkiau. Keliavau į Oze Kito varianto rengiamą žaidimų vakarą. Susirinko patys šauniausi kitavariantiečiai. Žaidėm žaidimus Subscribe, Blitz, Uno ir bebriukus. 

Mūsų "blondinių" stalelis buvo nuostabus. Taip įsijautusios žaidėm Blitz, kad net peliukui ausyytę nulaužėm :DD Viskas vis krito, šimtą kart klausėmės ar teisingai žaidžiam. Eh, linksma buvo, kiti žaidimai irgi labai smagūs buvo, azaaartas užliejo. Po visko, nugalėtojai visų žaidimų gavo dovanų žaidimą, o mes gavom nuolaidų kortelių, tušinuką ir nemokamą pasilaipiojimą. Tiek ekstrymo jau seniai nebuvau patyrus, aš bijaau aukščio, bet..trasą nors ir su spygavimais, bet įveikiau! Puiki diena, pilna daugybės įspūdžių!:)



Su Eglute
Princesė 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą