- Sviestas, minkštas, 140 g
- Cukrus, 170 g
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 g
- Vanilinis cukrus
- Druska
- 1 šaukštelis kepimo miltelių,
- Vyšnios (tiršta uogienė)
Gaminimas:
Mikseriu išplakti sviestą ir cukrų iki vientisos masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Įdėti vanilinį cukrų, miltus, sumaišytus su kepimo bei druska, viską išmaišyti. Į keksiukų formeles dėti po šaukštą tešlos, padaryti duobutes į kurias įdėti vyšnių arba uogienės ir vėl uždėti tešlos (paslėpti vyšnias). Kepti 190-180 laipsnių temperatūroje, 20-25 minutes. Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą