2013 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

Gregorian koncertas

Diena buvo labai saulėta ir gan pavasariška. Su drauge nuėjom pasivaikštinėt po Vilnių, paplepėjom kaip senais gerais laikais, prisfotkinom :) 











Vakarop keliavom į Utenos banko Pramogų areną susitikt su kita drauge ir padirbėt prie bilietų tikinimo. Visu pirma, kai atėjom, teko mums išsiskirstyt prie skirtingų durų. Na, bet nieko tokio, nors su apsauginiu pašnekėjom. Stovėjau prie vipinio įėjimo, tai ten žmonių beveik nebuvo, tai daug laiko tiesiog kimarinau ir stebėjau žmones.  Paitaikė net labaaai įkyri bobulytė, kuri bandė išsiveržti į į areną, bet teko ją išprašyti apsauginiui. Prieš pat renginį, kadangi susidarė didelės eilės prie kitų durų, tai atidarė ir vipinį įėjimą ir leido visus, va tada tai vos spėjau suktis, skenuot, nuplėšinėt bilietus, o žmonių minios, bet, man tai patiko :) Lygiai 20val. apsauginis sugalvojo, kad jau metas eit, ir paliko mane! O žmonės vis eina, aš nieko nespėju, gerai, kad organizatorius pamatė ir kitą pakvietė. Koncertas vėlavo 15min. Kai baigėsi žmonės, palikau savo apsauginį ir keliavau vaduot draugių. Ir visos nukeliavom į areną stebėt koncerto. Nemaniau, kad populiarūs šių dienų kūriniai šitaaaip gražiai gali skambėti atliekami bažnytinio choro. 
Aštuoni britų dainininkai, giedantys bažnyčių choruose, tapo projekto „Gregorian“ žvaigždėmis. Apsivilkę vienuolių abitus, jie Europos arenose gieda AC/DC, Bryano Adamso, „Dire Straits“, U2 ir daugybės kitų populiarių atlikėjų dainas, leidžia albumus ir kol kas nesimato priežasčių, dėl kurių negalėtų to paties daryti dar porą dešimtmečių. Šie dainininkai kuria įspūdingą šou, šviesos, garsas, dainos, viskas buvo nuostabu. Siūlau nebuvusiems Vilniuje apsilankyti Klaipėdoje ar Kaune vykstančiame koncerte. Jei galėčiau tikrai dar ne kartą lankyčiausi šiame koncerte :)

skeneris bilietukų





Mano vaizdo medžiagaaa :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą